25 Ağustos 2016 Perşembe

Tipobet bodrumda masal mı var?

Bilim adamları yeryüzündeki su 30 yıl içinde nasıl değiştiğini incelemek için uydu görüntüleri kullandık.
tipobet bodrumda masal mı var? ve bin kilometrekarelik şimdi arazi haline gelmiştir kaplı olduğunu gördüler.
 TİPOBET

Su en büyük artış Aral Gölü arazi için su büyük bir dönüşüm olsa da Tibet Platosu üzerinde olmuştur.
Takım birçok kıyı bölgeleri de önemli ölçüde değiştiğini söyledi.
Araştırma, Hollanda'da tipobet bodrumda masal mı var? Araştırma Enstitüsü tarafından yürütülen, dergi Doğa İklim Değişikliği yayınlandı.

Yeni göller - mavi piksel olarak görülen - Tibet Platosu üzerinde ortaya çıkıyor
Araştırmacılar onlarca yıldır Dünya kaydetmiş olan tipobet bodrumda masal mı var?  uydusu tarafından kaydedilen uydu görüntüleri analiz etti.
Monitörde görülebilir tipobet bodrumda masal mı var? aşağıya, Yeryüzüne değişiklikleri izlemek için başardık.

Bir zamanlar kara olan geniş alanlar şimdi su altında batık, buzulların erimesi yeni büyük göller oluşturma nerede Tibet Platosu, meydana gelen en büyük değişiklik olan takım buldu.

Tim, Kuzey Kore'de inşa edildiğini burada görülen baraj - mavi bulundu
Baraj sayısındaki artış da su kapağı artırılması ve uydu verileri kullanarak, ekibi daha önce bildirilmeyen inşaatları tespit etmek mümkün oldu.
 tipobet bodrumda masal mı var?  eşlenen önce olmamıştı alanları bakmaya başladık "dedi.
"Birkaç baraj inşa ediliyordu  tipobet bodrumda masal mı var? biliyorduk, ama ne kadar çok görmek başardık. Ve ayrıca Kuzey Kore baktık, barajlar ve Güney Kore sınırının hemen kuzeyinde inşa edilmekte bulduk."


Aral Gölü neredeyse tamamen kurudu - burada yeşil olarak görülen
Su büyük alanları bile artık toprak haline gelmiş diğer taraftan, araştırmacılar da bulundu.
En büyük dönüşüm, Orta Asya'daki Aral Gölü görüldü. Bir zamanlar dünyanın en büyük göllerinden biri olan şimdi de mühendisler tarım sulamak için nehirler saptırılmış sonra neredeyse tamamen kurudu.

Araştırmacılar, Amerika Birleşik  tipobet bodrumda masal mı var?  en büyük Tatlı su kaynağı olan Las Vegas yakınlarındaki  tipobet bodrumda masal mı var? Gölü, aynı zamanda su kaybediyordu, ve  şimdi arazi olduğunu söyledi.
Kıyı alanlarını da analiz edildi, ve bilim adamları sürpriz, sahilleri vardı kazandı daha fazla toprak  daha onlar oldu kayıp su.

 tipobet bodrumda masal mı var?  "kıyıları tüm dünyada büyümekte olan kıyısı nedeniyle deniz seviyesinin yükselmesi için geri çekilmeye başlayacağını bekliyorduk, ama en şaşırtıcı şey," dedi.
"Deniz seviyesinin yükselmesi alıyordu daha çok toprak oluşturmak için başardık ediyoruz."

yeni Adaları oluşturulması önemli ölçüde kıyı şeridi değiştirdi
Araştırmacılar  tipobet bodrumda masal mı var? sahilinin önemli ölçüde genişletilmiş, lüks tatil evi için yeni adalar yaratma ile olduğunu söyledi.
"Çin aynı zamanda tüm yol aşağı Sarı Deniz  tipobet bodrumda masal mı var?  bütün sahil onların yeniden inşa edilmiştir.

Bazı bölgelerde örneğin Amazon gibi, nehir sisteminin doğal hareketleri nedeniyle su ve toprak dönüşüm hemen hemen eşit miktarda gördüm.
Bu takım daha çok iş şimdi etkisi bu küresel değişiklikler olabilir görmek için yapılması gerektiğini söylüyor.
 tipobet bodrumda masal mı var?  baş yazarı Bu analiz bu değişikliklerin kapsamını anlamak için yapıldı "dedi. Bir sonraki adım doğa üzerindeki etkilerini anlamaktır."
En güvenilir tipobet  para alış veriş bahis oynama sitesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder